FIRST TIME


Assalamualaikum..
Hello :)


I've just finished editing and reconstruct my baby bloggie. Look, it's still white! HAHA
Simple but nice and neat. That's just truly me. Love it :)
Oh! By the way, this is my first time using template from blogskins collections. There're too many awesome cool extraordinary free templates to try. And special thanks to Miss Iman Karmilla for this "simply licious" template.
Memandangkan aku pun baru first time guna blogskins, and tak pro nak edit-edit coding segala kaannn.. Tak ada sangat pun code yang aku edit from the original one. Ini je lah yang termampu. Buat masa ni, aku guna blogskins lah dulu. Because seriously malas gila nak edit sambil terbeliak mata tengok html codes satu satu. Letih. Malas. Itulah pasal yang aku delete my previous baby bloggie tuh. Bila tahap kerajinan aku dah berada di tahap optimum nanti, baru aku design sendiri my dearest baby bloggie ni. HAHA




Cheerio! :)



No comments:

Post a Comment

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥