TOWARDS THE END OF MY SEMESTER BREAK

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum. Hello :)


Sekarang dah minggu last cuti semester. Lama cuti kali ni, dua bulan lebih. Nombor bilik and roomates pun dah tahu dah. Tak nak balik.... Haihh... :(
Sepanjang cuti dua bulan lebih ni macam-macam dah dapat buat. Online of course, berjam-jam online je kerjanya. Dapat blogging and facebook-ing selalu. Huhu.. Then, tengok tv puas-puas. Makan tidur sampai dah hampir achieve mission masa cuti, nak naikkan berat badan. Masak masak. Buat kek batik, makaroni goreng, pizza. Wah! Heaven gila semester break kali ni.

| mine

| mine

Nyum nyum yummie! :D
I cooked all these, trust me. Hehe..
Okey, ada jugak benda yang tak dapat buat jugak masa cuti ni. Belajar menjahit, jahit manik. Takpe lah, lain kali. InsyaAllah, ada masa nanti boleh lah belajar.
Hopefully, semester tiga yang bakal aku tempuh within a few days lagi akan jadi lebih baik. Tak mau pointer rendah dah... Semester three, please be nice. Pray for me! :')

Cheerio! :)

No comments:

Post a Comment

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥