LONELY.


Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)


Rindu baby bloggie kite!! Gedik.
Weekend ni aku sorang je kat bilik. Semalam balik rumah sekejap. Malam ajak kawan teman tidur. Takut aku tidur sorang! Creepy... :O
The main point tak nak balik rumah lama lama sebab nanti malas balik hostel. HAHA Plus, ada discussion for the first presentation of this semester. Lecturer tu "berhantu" aura dia, wa cakap lu. Takut habis semua orang tau! Gerun.

Koku dah start Khamis petang lepas. Tak syok sebab group semester sebelum sebelum ni dah bubar. Terpaksa berhijrah masuk group lain with jurulatih lain pulak. A little bit boring. But luckily, ini semester last koku. Dah part four nanti heaven lah tak payah nak fikirkan koku lagi. Just focus on studies. Oh yeahh.. :D

Aku dah tak tahu nak update apa lagi ni. See y'all again in the next entry!
Cheerio! :)

No comments:

Post a Comment

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥