31 OGOS 2012

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

gambar tak berkaitan ♥

It's public holiday today. Happy Merdeka!
Last night sambut "Ambang Merdeka". Semua students UiTM turun padang. Semangat!
Lama gila duduk kat padang tu menanti detik dua belas tengah malam. Letih and mengantuk gila tahu! =.="
Mentang-mentang harini cuti Acara kemuncak was pertunjukan bunga api lah. Best gila wa cakap lu! Cantik sangat sangat sangat. Tak payah pun pergi Dataran Merdeka tengok bunga api. UiTM Seri Iskandar pun ada okay. Overrrr... :D

Part yang best itu je lah pun, tengok bunga api. Then, menyanyi and menjerit and kibar Jalur Gemilang macam orang gila. "Aum aum aum" is our college's trademark. LOL ♥
Apa-apa pun, penat berbaloi juga sebab... Kami menang pertandingan perbarisan kolej. Yeayy!! :'D
At least, tak sia-sia lah kan Kolej Cempaka Sari suruh pakai baju kurung, tudung hitam, sport shoes macam MDS. Tapi aku tak ikut pun pakai kasut sukan. Lelaki pulak pakai baju melayu with the same rule, pakai sport shoes.
Even perbarisan kolej kami berwarna-warni, kami seragam dari segi tudung perempuan and tatacara pemakaian lah kot. Baju kurung for girls and baju melayu for guys kan. Well, come on babe. It's Merdeka Raya what, tahun ni! :)
Bendera yang kami kibarkan pun laaaagiii manyak. Kami jerit pun kuat. Awesome! HAHA ♥

Feelin' kinda exhausted cause the whole day menghadap lappy. Jangan tambah lagi kerabunan mata aku, Ya Allah... :'(
If I'm not mistaken lah, there're about three weeks left kot until final examinations. Waaaghh!!! Not well-prepared yet. What a truly very short semester lah. Menakutkan orang betul. =.="


Apa pasal aku mengarang panjang pulak entry kali ni erh? Tiba-tiba.
Okey lah, me want to take a shower. Kata mucuk awak kan, have to malas malas mandi lah. HAHA

Cheerio! :) ♥

No comments:

Post a Comment

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥