AUGUST 4 | 15 RAMADHAN

Bismillahirrahamnirrahim...
Assalamualaikum. Hello there! :)

saja nak tayang muka ♥

Rindunya... Lama gila baby bloggie ni kena tinggal. Tak ada masa lah nak update selalu. Ini pun sebab cuti nuzul Quran tiga hari.
Okey, since dah lama tak update and sekarang pun dah lima belas hari puasa, I would like to take this opportunity to wish y'all Salam Ramadhan al-Mubarak. Semoga Ramadhan tahun ni akan lebih bermakna buat kita semua dengan pengisian amal ibadah yang banyak dan istiqamah dalam melakukannya.

What's up? I'm doing great but extremely very busy. You got that? HAHA
Harini bangun lewat gila, dah tengah hari. Sebabnya dah dua minggu tidur tak menentu, tak cukup tidur wa cakap lu. Sampaikan pergi kelas pun kadang-kadang tiba-tiba je pening rasa pusing pusing. Apa maknanya? Tahan mengantuk memang lah begitu. Haihh... What to do :'(

Well well well. I'm very lucky cause right now I'm updating le baby bloggie with a brand new baby blue acer. No more old heavy slow motion compaq. HAHA Ayat kejam gila! :D
Dah tak ada idea lagi nak cerita pasal apa. Kalau update hari hari, hari hari ada cerita best nak cerita. Tapi what to do, kekangan masa langsung tak mengizinkan nak meng-update ini baby bloggie kesayangan. Okey lah, makin panjang entry aku akan semakin banyak melalut sampai ke laut. So, kita continue lain masa na.. Tata ♥

3 comments:

  1. makin comey ko eaaa..;D alaaa.rindu nye kat korg.nak nangis dah ni :'(

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥