HOLIDAYS END. BACK TO CAMPUS!

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Lama tak jenguk baby saya. Kesian.
Seminggu beraya kat kampung. Very tired. Seriously :'(
And dah nak balik rumah, hari Sabtu malam Ahad baru ni... Dapat pulak demam selesema. Sadis.

saja menunjuk, mintak simpati :D

So, harini dah start classes macam biasa. I'm having a good good time with ma friends even tak berapa nak sihat.
Kerja pun banyak juga, but still meng-update blog. Mandi pun belum. Tunggu mama, cleanser tertinggal kat rumah semalam. Cari kat koperasi tak ada jual pulak cleanser yang nak dibeli. Maka, malas mandi lah jadinya. Alasan. HAHA

Raya best compared to last year sebab balik Beruas masa raya pertama. Awesome :)
Tak ada apa nak cakap dah.

gedik ♥

Got to go. See y'all sooner or later ♥
Cheerio! :)

No comments:

Post a Comment

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥