UNIC ♥

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Malam semalam pergi tengok persembahan kumpulan nasyid popular, UNIC.
Sumpah, best! TERBAIK!! Double thumbs up! :D

And one more thing, aku TERjatuh hati pulak with one of the vocalists which is Fakhrul Radhi. Subhanallah! Handsomenyaaaaa!!!!


Tengok muka dia saja pun, hati dah tenang. Bersih, bercahaya je muka dia. Terpesona ♥
The best part is aku dapat autographs ketiga-tiga mereka and photographs too! Awesome ♦
Balik je terus tukar wallpaper phone. Gambar Fakhrul Radhi tuh :)
Pagi-pagi lagi dah nampak cahaya keimanan.

Nampak tak betapa aku suka kat dia. HAHA

Okay then. For sure tak ada siapa pun nak layan aku bla bla bla kat sini. Heh :)
These are some of the photos that I took last night.
Sorry for the bad quality. Saya tak ada iPhone nak instagram-ing.. LOL!

unic

Fadzli

Bazli

mine ☺
cd unic special edition | cover purple

Dalam pada semua bergembira, tak kurang juga ada yang sampai ditimpa musibah.
Lately, hujan sokmo Seri Iskandar ni. Licin kan. Kalau tak hati-hati, tergelincir.
Apapun, saya dan kawan-kawan tumpang simpati dengan nasib hamba Allah tersebut. Semoga dia tak apa-apa dan cepat sembuh hendaknya, amin...

That is all for now.
Till we meet again sooner or later!

Cheerio :)

No comments:

Post a Comment

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥