20 OCTOBER 2012

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

October 17, 2012
Finally, my final examination is OVER!! Alhamdulillah, thank God! Heaven gila lah exam dah habis. What a really very tiring semester.. Goodbye, Semester 3! Hopefully, dapatlah result bagus sepertimana yang diharapkan. InsyaAllah, amin amin amin...

Sekarang dah siap kemas barang, and I'm ready to go homeee... Mummy, please hurry! I'm hungry :(
Saja balik lewat sikit even exam habis lama dah. Hee.. :)
Tak sabar nak balik! Rumah saya dekat pun, so what? Everyone loves home, whattt... ♥
Nak tengok movie, korean dramas, anime, download lagu, watchin' tv, masak masak, hang out dengan gang, and much much more!

Well, sekarang I'm homeee! Dah malam pun. It's 10:28PM right now. Tak sempat nak publish entry ni siang tadi. Excited sangat lah katakan. Kennn... HAHA


Cheerio! :)

4 comments:

  1. tunggu aku pulak cuti sem , nanti kita hang out sesame okay ? ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy!! can't wait for that! promise tau! :)

      Delete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥