27 NOVEMBER 2012

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum.. Hello :)

Minggu terakhir semester break.
Menghabiskan sisa-sisa cuti, and counting day by day till the semester break ends. Haihhh... :(


Sangat malas untuk berkemas semua barang yang perlu dibawa untuk tempuh semester baru.
Pagi tadi pun dah dapat tau nombor bilik and roomates. New roomates for next semester with a part six senior and an Office Management student. New room. Plus, new environment 'cuz it's located at the first floor! HAHA ♥

Dah lama sangat teringin nak rasa duduk aras atas, tiga semester berturut-turut duduk bilik aras bawah and room for four. Semester depan room for three, which is smaller than usual lah.
Kipas, I bet it will be fan yang kecil saja tu. Not the normal fan, but teeny tiny abnormal fan. No more cupboard satu pintu berlaci yang muat untuk letak banyak baju and segala beg and anything else selagi muat boleh sumbat, but I bet it's just a very small locker.
Oh, my!

Macam mana lah agaknya kan? Pandai pandai lah nak hidup..
Can't imagine. Hopefully, everything's fine. And taklah sepertimana yang dibayangkan ni.
InsyaAllah, amin... :')

To my new roomates to be, please be nice! :)

Cheerio! ♥

4 comments:

  1. hehe comel...
    sis pun kalau nak balik sem baru mesti sangat2 malas nak berkemas...
    malam nak balik, tengah hari baru kemas. paling tak pun, petang baru kemas. hehe...
    semoga seronok untuk sem yang baru.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you, sis oe! :)
      hehe.. tu la.. malas lah nak kemas.
      niat tu ada, tapi amalinya xbuat. hahah! :p

      Delete
  2. untunglah dah nak start new sem ..

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥