9 NOVEMBER 2012

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

RESULT.

Subuh subuh hari kawan aku dah call tanya result. Mamai lagi masa tu tengah tidur lena kot! Pukul enam pagi. Thanks, babe sebab kejutkan aku subuh :D
Lepas aje daripada dia called tuh, terus tak tenang rasa hati. Bangun, sembahyang subuh.
Hati ni punya lah berbelah bagi, nak tengok result ke atau tunggu bangun tidur pagi nanti. Kalau ikutkan tak tenang ni nak sambung tidur selagi tak tau result.
Terus bukak baby aqua (lappy), online check e-mail.

Alhamdulillah...
Tak putus-putus panjatkan rasa syukur yang teramat sangat pada Allah.

Walaupun hajat nak dekan tu tak kesampaian juga semester ni, tapi sekurang-kurangnya Alhamdulillah aku boleh dapat balik three pointer aku. Last semester masa part two kan was a disaster. So, this time result okay alhamdulillah. The best that I can get dalam tiga semester belajar ni lah :')
Sikiiitttt aje lagi nak dekan. Sikit.
It's okay, then. Belum ada rezeki mungkin.

Apa-apa pun, aku kena terus berusaha lagi dan lagi untuk dapatkan apa yang aku belum dapat capai. And what's more, jangan berhenti berdoa penuh pengharapan supaya Allah makbulkan permintaan aku. InsyaAllah, amin...


Thank you, Allah ♥
And thanks a lot untuk semua yang turut mendoakan kejayaan Fairuz Aqilah ♥

Cheerio! :)

2 comments:

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥