CONTEST : SAYA SAYANG KAMOO SAHABAT

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Seronok blogwalking, I found an awesome AWESOME contest. ♥
So, I decided to join and hope that I can win! InsyaAllah, amin..
Because there're a lot of boom k'babomb prizes to win! Hehe..
Jom join ramai ramai sebab tarikh tutup contest ni akan tamat pada 15 November 2012 nanti. Cepat!

Actually, I fell in love from the first sight with the banner atau header blog ni. Sweet sangat! Isn't it? :)

♦ Click the banner for more information about the contest ♦




Mereka teman baikku
Teman mengisi kekosongan jiwa
Teman suka, teman duka
Sayu hati tatkala mengenang kembali memori lama
Di ketika kita masih di bangku sekolah
Hilai tawa, gurau senda, air mata
Segalanya menjadi adat sepanjang persahabatan kita
Kita saling melengkapi antara satu sama lain
Aku takkan mahu kehilangan teman sebaik mereka
Moga ikatan ukhuwah yang dibina
Kekal hingga ke akhirnya, InsyaAllah!
Terima kasih kalian...
Maryam, Aimi, Mirrah, Naimah, Liyana dan Kautsar
kerana sudi berkongsi susah senang bersama selamanya ♥

Kami tujuh orang dalam group "Butterfly" yang kami tubuhkan sejak di bangku sekolah lagi. Form three.
Alhamdulillah, ukhuwah yang terjalin masih utuh dan tak terbatas dek kejauhan lantaran masing-masing membawa haluan ke menara gading.

Tag :-

♦ Harap maklum ♦
Dua gambar yang tak tahu mana satu nak letak, sebab both are my moosstt favourite! ♥
Dan seperkara lagi, dalam gambar ni cuma ada kami berempat dan seorang lagi yang tolong jadi photographer. Lima lah jadinya. Dua orang lagi tak dapat join our "Girls' Day Out" masa tu atas kekangan tertentu.
Harap pihak juri yang menilai tak kisah :)

Cheerio! :)

8 comments:

  1. thanx join n good luck!
    nnt check senarai peserta k :)

    ReplyDelete
  2. Amie dri contest yg sama.. :)
    http://aminahazam.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html
    group butterfly ye.. comel nye nama.. Amie pnye ZZCFFL :)
    gud luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. yeke.. haah, ada buat logo lagi.. hehe ;)
      thanks. nanti kite terjah blog awak tgk entry tu :)

      Delete
  3. heyhey ! bestnya cerita dia, saya pun join contest yang sama :) jemput singgah baca entry saya pula :D

    http://sahabatroticanai.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    gud luck !

    ReplyDelete
    Replies
    1. okesh, my pleasure dear! :)
      oh, thanks!

      Delete
  4. saya dah follow sini
    moga kekal persahabatan kalian.. aamiin :)
    saya pun join, tapi member2 saya gila gila, tak larat dibuatnya :)

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah, amin...
      hehe.. ye ke..
      thank you ye :)

      Delete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥