"Ice Watch Giveaway By Mibz and Alya Jane"

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello! :)

Jom join "Ice Watch Giveaway By Mibz and Alya Jane"!

♦ Click on the banner for more information ♦

Tag : Sis Orkid Edyliyne

Blogwalking and suddenly dipertemukan dengan Giveaway ni. Tak pernah terfikir pun nak join apa-apa contest ataupun giveaway atau segmen or what-so-ever. Tapi Giveaway ni macam ada 'magic', sebab tiba-tiba rasa berkobar-kobar pulak nak join. Hadiah pun memang stuffs yang memang diidamkan. Kalau dapat, memang sangat sangat sangat bertuah. InsyaAllah, kalau ada rezeki siapa tahu kan? InsyaAllah, Amin! :)

Cheerio! ♥

5 comments:

  1. insyaAllah sis join nanti... hehe... ^^
    thanks tag sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. no problem! my pleasure, anyways. sarang-hae, kakak! :) ♥

      Delete
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/10/ice-watch-giveaway-by-mibz-and.html

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥