11 DISEMBER 2012

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum.. Hello :)


At first, online dengan tujuan cari maklumat untuk tutorial Real Estate Agency Practice II.
Habis google up pasal all those things, blogging pulak. Lama tak update!

But I tell you what, this will be a very short update.
Malas lah! :D

Hey!
Kak Maria Elena kita yang famous dan AWESOME tu dah nak kahwin dah ghupenyee... Alhamdulillah! :)
And what's more, Sis Fatin Liyana blogger yang omey omey tu rupanya bakal adik ipar Kak Maria!
Aku baru tau. Sadis sungguh budak ni baru tau ye tak? HAHA ♥

Last but not least, congratulations to Kak Maria! :')

Cheerio! ♥

2 comments:

  1. hehe... dah tahu masa diorang tunang tu, ade Fatin Liyana update dekat blog die jugak rasenye..
    ingatkan nak cerite pasal kasut comel sangat tu... hehe... ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah! kasut tu buat gimik je, sis oe! hahah!
      qila ni memang kerap kali keinggalan zaman sikit!! :D

      Delete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥