30 DISEMBER 2012

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum.. Hello :)

Layan cerita Adam & Hawa ♥
Allaa.. Yang orang semua pun dok layan sekarang ni tuh la... :)


Dalam episod 23, 24 tu memang menangis je aku. Tak berhenti mengalir air mata. Sebab utamanya, terlalu sebak turut rasakan indahnya menjejakkan kaki ke tanah suci Mekah... Scenes yang diorang shoot kat sana. Subhanallah!


Ya Allah...
Do you know what it feels like....

You know, when kita berkesempatan ke sana.
Berdepan dengan kiblat kita yang satu, Kaabah. Rumah Allah.
Allahuakbar...

Rukun Islam yang kelima, mengerjakan ibadah Haji bagi yang berkemampuan.
Bilalah agaknya giliran aku kan tiba?
Mungkin suatu hari nanti, InsyaAllah..
InsyaAllah, amin amin amin Ya Rabb! :')

Cheerio! ♥

2 comments:

  1. in sha Allah satu hari nanti akan ke sana jugak..
    sangat teringin jugak nak pergi...
    dan bila tengok orang lain pergi, menangis jugak...
    tapi, sis tak tengok cerita Adam & Hawa.. eheh.. ^^

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah, amin... :')
    Tak tengok erh? Hehe..

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥