5 DISEMBER 2012

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum.. Hello :)

First and foremost, baca ni! ♥ [link]
Happy sangat sangat baca entry tu sampai bergenang air mata and tersenyum sorang sorang.
Ya Allah! Kenapa aku suka sangat tengok orang kahwin, happy happy macam kita pulak yang kahwin dah beria sangat kan. Kenapa?
Happy dia lain macam tau! Bahagia semacam, berbunga kembang setaman je rasanya.

Apakah ia perasaan itu?
Adakah ini tanda-tanda aku dah ready nak kahwin?? Ohh! Tidak, tidaakkk... Gila?!
Ya Allah, apa kena dengan kau ni Fairuz Aqilah.. Haisy =.="

Please guys. Jangan salah faham dan kaitkan saya dengan sesuatu yang tidak baik tau! Berdosa.
Abaikan saja lah, ye? Mungkin sebab saya ni jenis sensitif dan kuat menangis orangnya, kot! Touching tak tentu pasal. And plus, kuat berangan! HAHA :'D


♦ Gedik suruh orang ambil gambar dan buat muka poyo sebab dah teramat bosan tahap gaban tunggu lecturer tak kunjung tiba ♦

Alhamdulillah, setakat hari ketiga semester keempat ni so far so good. :)
Dah start belajar satu subject masa kelas petang tadi. Core subject which is Statutory Valuation.
Assignments dah mula dapat sejak hari pertama masuk kelas. Well, apa-apa pun, have to work 'em out. Perform all out. Yakin boleh! :D

Masih lagi mencuba sedaya upaya untuk sesuaikan diri dengan environment bilik kecil tiga orang aras satu ni.
Cuba juga sesungguh hati untuk selesakan diri dengan hanya ada locker kecil, semua accessories peribadi kena letak atas meja study sebab tak muat letak dalam locker tu.
Bersabar dengan katil yang berbunyi menjerit perit (imaginasi melampau) bila kita ataupun orang katil atas menguit.
Berusaha kekalkan hubungan baik dengan room mates yang baru kenal, semoga kekal berhubung baik hingga ke penghujungnya.

Semuanya aku buat dan terima seadanya dan tahan seboleh mungkin untuk satu semester ni. InsyaAllah! :')


That's all for now kot!
Nak sembahyang Maghrib.

Cheerio! ♥

4 comments:

  1. hehe... sis pun suke berangan jugak...
    anyway, memang orang tersebut sweet sebab kahwin usia semuda 20 tahun... hehe.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis baca erh yang qila kasi link tu! sweet kan. suka sangat tengok :)
      berangan tu boleh kata hobi lah jugak. HAHA :b

      Delete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥