KING'S HOKKAIDO CAKE

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Hey ho! HAHA♥
Today I wanna share with you guys about something interesting (I think). Hehe..
First of all, y'all know King's Confectionery tak? Allaa, bakery yang quite famous amos tuuu... Tahu tak? Kalau tak tau, click SINI! Nyum nyum! :D

Okay, let's proceed.
Sebelum cuti CNY ni haritu, aku ada pergi King's at Tesco Seri Iskandar to buy my favourite roti. King's ni sangat menghargai customers diorang. Why I said so is because I got a voucher sempena CNY! Yeayy! :'D

So, harini baru aku guna voucher tu. Kenapa baru harini? Sebab kat rumah kita tak perlu risau dengan kehadiran semut! Dan di rumah juga ada fridge, senang. Lagipun, voucher tu valid sampai 28/2/2013. Voucher tu boleh guna untuk beli sejenis kek dengan harga yang superb murah wa cakap lu! We can choose one of three types of cakes available for the voucher that are Hokkaido Cake, Fruit Cake and Marble Cake. I bought Hokkaido Cake! The original price is RM12 per box. But I used my voucher, so I got it with a lower price which is RM8 only! Trust me, sayang... :)
Oh! And sekotak ada lapan biji Hokkaido Cakes. So, memang berbaloi. I mean SANGAT berbaloi okey!

Hokkaido Cake by King's Confectionery

The Hokkaido Cake is basically a very fluffy sponge cake with creamy sweet cream cheese filling inside that melts in your mouth. Sedap sangat sangat sangat! Dia punya box and cups pun comel. Sweet and cute je warna pink ada polka dots. Hehe.. ♥

Molek sangatlah kalau kasi King's Hokkaido Cake ni as a present for your loved ones! :)
Enjoy it with a cup of tea, confirm rasa bahagia berbunga-bunga dalam jiwa! (tetibe)
Alright, jangan lupa try tau King's Hokkaido Cake ni! Tak menyesal kalau beli sebab dia sedap. Don't worry, saya dah makan dua dah pun selamat masuk dalam perut. Hahah! =B


Selain Hokkaido Cake ni, boleh dikatakan semua roti di King's sedap sedap belaka. Aku suka sangat sebab roti dia fluffy and tak kedekut inti. Plus, harga haruslah berpatutan kennn... Thank you, King's! ♥

Cheerio! ♥

2 comments:

  1. tak pernah makan , tapi nmpk sedap ^^

    ReplyDelete
  2. @azlizaASRI: sedap! try lah, sedap. trust me :D

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥