BABY BLOGGIE OMEY OMEY!

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Wahhh!!! I punya tajuk entry manjeee gitu, uolls! Very the... HAHA♥
Okey, okey. Back to my main point. The main thing is actually, I baru je siap edit my baby bloggie! See see see? Ada perubahan tak? Totally different kannn! Huhuhu... :)

It took two days nak siap edit the HTML codes and everything. Dua hari untuk edit simple macam ni je? Okey, fine. Aku ni tak ada lah pro sangat bab-bab ini semua kannn... Biasa biasa je. Itu pun banyak yang aku just try and error. Header pun baruuuu saja buat. Simple but nice. Puji diri sendiri pulak. Hahah! I tried hard to avoid 'childish' look on my blog, macam keanak-anakan sangat gitu kan. And then, cuba juga untuk lebihkan warna purple! Tapi, I've no idea juga the new look of my baby bloggie ni still look very kanak-kanak riang or macam mana. Rasanya okey okey lah kot! Lalala... (nyanyi-nyanyi petik jari ♥)

Alhamdulillah, I'm very satisfied with the outcomes. For me, not bad lah! Hehe.. Oh! By the way, leave your comments sikit, please guys? Hee :D

| Before

| After

Thank you!
Baibai, assalamualaikum... :)

2 comments:

  1. caaaaantiiikkk cooomeeellll~!!! hee., soft-soft gitu., :)

    ReplyDelete
  2. @Lissa LaLissa: thank you sooooo mucchhh awok! hehe :)

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥