CHEERIO SEMESTER FOUR!

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Yippee!!!
Holidays' mood turns on! ;)

I'm very grateful that the semester break is finally here! Habis paper hari Isnin petang, Selasa malam baru balik rumah. My last paper was building. Alhamdulillah... I did my very best, I gave all out. I just hope for good results, insyaAllah, amin... Please pray for me too! :')

Actually, I was soooooooo sad to leave my roommates. Entah la... It's kinda feelings that I can't describe in words. Maybe sebab terlalu bersyukur dapat roommates sebaik Kak Wani and Tikah. Alhamdulillah... Kalau dulu masa mula-mula dapat tahu nombor bilik and roommates, tengok pulak dapat roommate part six (senior) sorang and QS'. I started to imagine yang bukan-bukan. Negative thinking. Hahah! At the same time, try to control those fishy feelings and redha je lah kan. But bila dah duduk sebilik, baru tahu, baru jatuh sayang dengan both of 'em. All I can say is sangat sangat sangat bersyukur. Alhamdulillah, ya Allah! Tak pernah bergaduh, masam muka or what-so-ever throughout the semester. Never. I think benda tu lah kot yang buatkan aku ralat and berat sangat nak tinggalkan bilik haritu. Sedih and sayu sangat... :'(

♦ I typed this status with genangan air mata y'know, and posted it via phone ♦

Sedih... Rindu ni hah! ♥
Nasib baik sekarang ni zaman teknologi canggih kan. Macam-macam medium ada untuk menghubungkan yang jauh terasa dekaaatttt aje... Hehe :D
Lepas ni, lagi lama mesti lagi tambah rinduuuu..... :(
Harap-harap semester depan dapat roommates baik jugak lah. InsyaAllah, amin... :)



♦ Kak Wani (black), Tikah (orange), Me (purple) ♦

I love you guys soooooooo muchh! Seriously. Hopefully, kita ada rezeki untuk jumpa lagi bila-bila kann... InsyaAllah! :')

Oh! And I got sooooooo many plans I wish I can do all of 'em during this semester break! The big BIG agenda. Huhu.. ♥
Baibai! :)

Loved,

No comments:

Post a Comment

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥