DAEBAK!

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

I just wanna share with you guys yang still tak tahu pasal benda ni. Entah-entah aku sorang je syok sendiri kenn... HAHA! Fine, that's okay. A few days ago, aku google up for photo editing software on the internet. Nak download yang baru. Jemu dah asyik guna Photoscape aje. Hehe :)
Then, I found this awesome awesome XiuXiu photo editing software! Make sure sebelum download, awak kena right click and 'Translate to English' terlebih dulu okey.. Oh! Plus, software ni dia dalam Chinese kot if I'm not mistaken lah. So, kena pandai pandai sendiri lah explore. Chill! Senang sangat, trust me! ♥

XiuXiu ni boleh dikatakan simple je, but its functions are truly daebak! Hasilnya teramatlah memuaskan hati. Betul, tak tipu. Effects, make-ups, clear skin, kawaii clip arts... Macam-macam lagi boleh buat dengan XiuXiu ni! I have some trial edited photos dekat sini yang gunakan XiuXiu. Sorry if lebih lebih kuraannggg aje semua. Well, I'm still a newbie right? :D

♦ Before ♦
♦ After ♦

♦ Before ♦
♦ After ♦

♦ Before ♦
♦ After ♦

♦ Before ♦
♦ After ♦

Jelas dan nyata aku suka sangat tambah effect make-ups like blusher and lipstick! Huhuhu ;)
Tudung kelepet kelepet penyek pun boleh betulkan tau! Hehe.. I think I had fallen in love with XiuXiu from the first time using it. Incredibly awesome! :D
For those you guys out there yang tak berapa expert guna Photoshop macam saya, you can try using this software and feel the awesomeness!!! Hehe..

That's all of my sharing today. Have a blissful Monday! ♥

5 comments:

  1. ur pix jadi look nice gak la,,hehe
    tp sye tak suka edit gambar

    ReplyDelete
  2. ur pix jadi look nice gak la,,hehe
    tp sye tak suka edit gambar

    ReplyDelete
  3. oohh yang ni . hehe . aku pun pernah pakai dulu . gambar edit fake gila . hahs .

    ReplyDelete
  4. Tau takpe! Tapi lawa lah... aku suka ;)

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥