Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Assalamualaikum...

Hari ini saya nak lancarkan perang gerila..Ehh...tertiba..nak lancarkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria. Nama pun mini kan jadi hadiahnya tidaklah terlalu besar.

Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Syaratnya :
  1. Follow blog !Aini Zakaria, Add To Circle Google+ Nurul Aini dan Like Page !Aini Zakaria.
  2. Tulis satu entry bertajuk Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria"
  3. Copy dan Paste coding di bawah ini ke dalam entry anda kemudian klik Publish.
  4. Tinggalkan url/link penyertaan anda di ruang komen entry ini sahaja, di Cbox tidak diterima.
Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Kredit kepada kak Mia|Mialiana.com.


Hadiah :

Sepasang bow brooch untuk 15 orang Pemenang. Harga bow brooch ini bernilai RM2.50-RM3.00 setiap satu tau..hehe.. Jadi setiap pemenang dapat 2 pasang bow brooch. 
Pemilihan pemenang adalah berdasarkan cabutan.
Tarikh Tutup:  01/05/2013


Jomlah memeriahkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria ini ye. Tak kira blogger lelaki mahupun perempuan. Semua boleh join. Boleh bagi pada adik perempuan ke? kan. ^____^


Dear bloggers,

Dah lama tak join giveaway. Nampak Cik Aini Zakaria ni update pasal  "Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria", terus rasa berminat nak join sekali. Hadiahnya pun omey omey angat angat! Memang suka ribbon ribbon nihh. Hehehe :) ♥


Masih ada banyak masa lagi. Jom join ramai-ramai and get the chances to win those lil cuteyy ribbon brooches!!! Best wishes for us! ♥

Loved,

1 comment:

  1. Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

    http://april-in-love.blogspot.com/2013/04/mini-giveaway-brooch-by-aini-zakaria.html

    blog utama : hanyadihatiku.blogspot.com

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥