DUTCH LADY 0% FAT YOGHURT DRINK

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Tinggal beberapa hari saja lagi, aku dah nak masuk kampus balik. Tak puas cuti laagiii.... :(
Tak apa, semangat! Kerja kuat untuk semester depan, Fairuz Aqilah! Stay cute :)

Dalam kesibukan belajar tu, Dutch Lady yoghurt drink lah antara benda yang aku memang suka minum untuk ceriakan hati! Ayat apa ni... =.="
Tambahan lagi, Seri Iskandar ni kan panas! Selalunya, I'll crave for something sweet bila dah tak tahan panas sangat kan. Ice blended, ice-cream and stuffs like that would be great. Most of the time, aku suka sangat beli yoghurt drink ni after class. Sedap, refreshing, nutritious juga at the same time. All in one! Perisa yang best? Cranberry Blueberry, Strawberry Raspberry, Orange Mango. Yumm! Pink Guava pun boleh tahan sedaapp... :D


See? See? Tak tipu kannn... I tell you what, I memang peminat setia yoghurt drink ni. Dah terang lagi bersuluh. This super duper delicious yoghurt drink is rich with Calcium and also Vitamin A, C and E. What's more, minuman yogurt ni memang dihasilkan dengan jus buah sebenar. Itu yang sedap sangat tu! Hehe.. It also contains active live cultures that will enhance the absorption of nutrients, ensuring our digestive system stays healthy! Baik untuk penghadaman and thus preventing constipation. Plus, it's 25% less sugars tau! Bagus kan? Diet yang baik untuk diamalkan selain pemakanan yang seimbang. Daebak tak daebak benda ni. Nikmat sangat!

Dutch Lady 0% Fat Yoghurt Drink ni ada lagi perisa lain macam Pineapple Acai, Strawberry and Grape. But, I would prefer mix flavoured sebab rasa dia lebih sedap. Contohnya, aku tak suka sangat apa-apa pun yang perisa oren. Tapi yoghurt drink ni orange mango. Try beli, sedap lah pulaakkk! :D

Jom beli Dutch Lady 0% Fat Yoghurt Drink ni dan nikmati kesedapan-kesegaran-kebagusannya sama-sama! Pasti tak menyesal. Student macam saya ni mesti suka benda-benda daebak macam ni. Boleh enjoy and rasa fresh bila stress belajar. Kekeke...

Till then!
Assalamualaikum ♥

6 comments:

  1. Hey heyyyy, kita sama laaaaa ^^

    ReplyDelete
  2. wahh..saye manx suke ape2 minuman yoghurt ni..sedap + berkhasiat! hewhewhew =D

    ReplyDelete
  3. hehe sy pun suka gak yogurt drink ni...!!:)

    ReplyDelete
  4. @Nies alhaQ: sama? sep sep!!! :D

    @IDAH RASHID: hehehe.. sedap kan!

    @Mime MF: yeayy! hehe..

    ReplyDelete
  5. hurmm., biasanya kalau nak hilangkan stress belajar minom kopi je., lagi hitam dan pekat kopi tu lagi bagus., fresh pon fresh., tapi dengar cerita tak eloklah pulak.. :)

    ReplyDelete
  6. @Botak: saya tak suka minum kopi! cukup tak gemar. makanya, i would prefer something sweet like ice-cream, ice blended and yoghurt drink ni.. hehe :)

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥