JUNE, PLEASE BE NICE.

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)


It's the first day of June. Bulan birthday saya! Dan petanda bakal bermulanya semester baru. I'll be a part five students next semester okay! Boleh tahan senior juga lah. Hehe.. 

I really hope that June kali ni adalah permulaan yang baik untuk aku lebih gigih dalam pelajaran. Tambah strategi belajar gigih secara berkesan! Jangan banyak buang masa, Fairuz Aqilah! Semester depan for sure sangat tough sebab semester last sebelum pergi buat praktikal. Allah... Permudahkan segalanya bagi Fairuz Aqilah, amin... Fighting!!! 

Sebenarnya, rasa berat bila mengenangkan cuti tinggal beberapa hari saja lagi. Malasnya... Tapi kena ketepikan semua rasa malas malas tu. Untuk kesejahteraan yang kekal abadi. Pelajaran tu lagi penting! Usaha gigih lagi semester depan. Masih ada yang belum lunas! Dekan. InsyaAllah, amin.

Assalamualaikum ♥

6 comments:

  1. Selamat menyambut kedatangan jun., hehe.. waa befday akk..? happy befday kak.. hehehe *awal sikit* heee., >.<

    ReplyDelete
  2. Tudiaaa org perak! haha geng taw! untongla dah senior kan.. iolls ni baru nak masuk alam ipt. wuhuuu. btw, all the best untuk sem yg akan dtg ni! caiyokk2! org perak boleh :D *menaip sambil menahan kentut. nanti bila dah publish baru langsai angin keluar peabiss... maaf* hehehe :P :P

    ReplyDelete
  3. @Lissa LaLissa: awak jugak.. birthday lambat lagi lah.. nak jadi yang terawal lah ni? thank you!!! hehe :*

    @Cik Aina: geng orang perak! sep sep cepat! haha.. terima kasih banyak2 ye.. lawak le awok nih.. :D

    ReplyDelete
  4. cuti sem dah nak abis,,tak best nye kan?
    hukhuk

    ReplyDelete
  5. teruskan usaha dear... pasti boleh punye... hehe... ^^

    ReplyDelete
  6. @ezyra daniel: haah! tau xpe.. :(

    @Orkid Edyliyne: insyaAllah, sis oe! thank you.. :)

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥