WISH ME BEST OF LUCK FOR FINAL EXAM

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Just a quick update! Sebab tengah study ni. Hehehe.. Curi masa jap, nak minta semua yang baca entry ni doakan yang terbaik untuk Fairuz Aqilah masa final exam beberapa hari je lagi ni. It's my final year, so last exam lah ni untuk diploma. Harap semuanya berjalan dengan lancar dan dapat keputusan yang bagus. InsyaAllah, amin...


Doakan tau! :)
Selamat malam.

Salam sayang,

3 comments:

  1. wish u all the best dik..

    kita orang dulu sebelum habis final exam degree tu, dah hantar resume ke company dah..saat menunggu exam, dah dapat kerja dah..kot2 tak mau sambung degree, boleh la mula cari kerja sekarang.xdela habis exam duk menganggur lagi..hihi

    ReplyDelete
  2. goodluck k , and all the best ! :D

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥