BRACES | MONTHLY APPOINTMENT 4

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Harini appointment dengan dentist. Seperti yang dijanjikan, Doctor Hassan tukar dawai braces saya kepada yang lebih besar sedikit daripada biasa. Warna pilihan untuk kali ni pula super duper cantik which is colourful! Hehe.. Susah nau nak pilih warna cantik kasi puas hati tau. At last, Doctor Hassan kata "Bubuh semua je lah". I was like... Eh?? Boleh ke semua warna sekali? And he replied, "Apa pulak tak bolehnya, bolehh..."

Hasilnya....
Yippee! First time satisfied gila dengan pilihan warna band. Nah engkau, warna-warni gigi kite tau! Awak ado? Hahaha...


Second thing is...
Harini keluar result final exam untuk pelajar diploma UiTM.

How's mine?
Mine was Alhamdulillah...
Akhirnya!

Ayat yang keluar dari mulut lepas tersenyum simpul tengok result kali ni, "Akhirnya aku dekan jugak! Alhamdulillah!". Terus berlari-lari anak bawa laptop, tunjuk result pada Mama Ayah. Walaupun dekan sipi aje, ya SIPI. Tapi, janji I dean list. Ingat senang? Nak seribu daya. Alhamdulillah, syukur. Tak expect langsung sebab memang tak target since my Accounting and Building were quite bad I can say. Haihh... :'(

Allah nak bagi rezeki dapat dekan di penghujung ni rupanya. Terima kasih atas segala doa-doa kalian. Allah dengar juga doa kita. Alhamdulillah! :')


Yeayy!
It's a day full of awesomeness!
A very good start of November.
May Allah bless me for the whole month and onwards!
Thank you, Allah! :)

Welcome, November!
Please be nice.

6 comments:

  1. haha..fairuz nak tahu.
    maryam tak berapa nampak warna warni di gigi mu, jadi maryam kedepankan muka betul2 dekat dengan lappy sbb nak tengok wrna warni kat gigimu..hahahadoi lawak pulak zoom gigi.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Wah!!!!!!!!
    CANTIK GILAAAAAAAAAAA KAK FAIRUZ HIHIHIHIHI <3333333

    ReplyDelete
  4. @miss maryam: hahahahahahaha... sabaq weh, sabaq! toksah la sampai begitu sekali.. :D

    ReplyDelete
  5. @Akeyla Azmi: hehehe.. atoto, nak jugak ke pakai braces.. kalau ada rezeki apa salahnya! ;)

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥