PRACTICAL OH PRACTICAL

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Haihh...
Belum apa-apa dah mengeluh. Entry apa ni.
Chill, Fairuz Aqilah!


Nervous gila. Takut betul nak pergi practical! :'O
Dah puas baca pengalaman orang yang bermacam ragam. Apa pula nasib diri nanti?
Isnin minggu depan dah start practical. I really hope that everything's gonna be fine. Risau sangat sangat sangat. And bila dah saat-saat akhir macam ni, I tend to think about all the negatives rather than the positives.

It's just that sebenarnya, tak boleh nak fikir-fikir about it soooo deeply since tak pergi pun lagi, belum rasa pun lagi berada dalam situasi tu. Pergi dulu, then only baru judge this and that. Sabar, Fairuz Aqilah. Be patient. You'll be alright, InsyaAllah. Don't worry too much. Don't think too much. Believe in yourself and be confident! Allah will always be with you. Keep calm and trust in Allah, Fairuz Aqilah!


Sobs sobs.
Haa, nak nangiiissss!!! :'{

Ya Allah, permudahkanlah segalanya bagi hambaMu Fairuz Aqilah dalam menempuh practical selama beberapa bulan. Amin...

Okey, dah habis luah perasaan.
Bye!

6 comments:

  1. insyaallah awak pasti boleh buat punye!!...rasa gementar tu normal la kan..btw done klik iklan darlie awak huhu

    ReplyDelete
  2. @ezyra daniel: thanks! insyaAllah :')

    ReplyDelete
  3. everything gonna be fine, InsyaAllah. i've done my practical haritu, kita cuba jadi baik, semua akan jadi baik. ;)

    ReplyDelete
  4. @Mevrouw Wani: insyaAllah! amin... :')

    ReplyDelete
  5. Warghh Nad pulak Isnin depan dah start class untuk sem 4. Malaz pulak :p Ekeke

    ReplyDelete
  6. @Nadratul Syazwana: owh, nad baru part4 erh.. ok lah tu. nanti kalau ada praktikal, merasa lah juga.. belajar leklok ye.. hehe :)

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥