PLAYBOY ITU SUAMI AKU

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Habis dah cerita #PISA atau Playboy Itu Suami Aku di slot Akasia TV3.
It's unbelievable sebab boleh tengok daripada episod pertama sampai akhir, jarang missed pulak tu! Padahal masa tengok episod pertama lepas habis Love You Mr. Arrogant tu, my very first impression was totally out dah!

"Apa tajuk pun macam ni, Playboy Itu Suami Aku"
"Tak habis-habis buat cerita based on novel"
"Siapaaa lah hero heroine cerita ni, tak kenal pun"

But still, tengok juga tiap-tiap hari. Sampai habis, sampai tak missed till the very end pulak tuh! Gila aku. Hahahahahahahahahaha...

Start practical, setiap kali tengok 'King of Crocodile' dalam cerita tu mesti nak tersenyum atau tergelak sorang-sorang. Kenapa? Biarlah rahsia... Hehe :)


And oh!
Harini ada orang belanja Domino's Pizzas kat office. Kak Atiqah baik hati belanja, terima kasih daun keladi tau. Sedap, first time makan Domino's. Dan disebabkan 'first time' itu juga lah, kena bahan kat office tadi. Sukanya! Tak nak kawan! =.="

Mengantuk lah! (-o-)
Tak kesampaian pun nak edit blog. Nanti lah.

Bye bye!
Assalamualaikum

3 comments:

  1. Haahahaha sama lah kita kak fairuz. Tapi girl tu agak spoil sikit sbb both berlakon mcm kayu huhuhu tp tengok jugak hhahhahaha

    ReplyDelete
  2. Saya tak tengok sangat citer ni. Tapi ada lah sikit2 otw nak g mandi/solat lalu depan tv, pandang sikit2 jer. Hehe

    Saya masa praktikal ni banyak kali makan dominos sebab dekat.

    ReplyDelete
  3. @Akeyla Azmi kaannn!!! Hahaha.. Entah apa-apa tah, itu pun tengok jugak lagi sampai habis.:DD

    @Teena Tna Hehe.. Boleh pulak. Sipi-sipi jeling-jeling manje gitu ye! Hahahaha.. Eh? Bestnya!!! :D

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥