YA, SAYA BLOGGER. TAPI TAK FAMOUS PUN.

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)


Happy Saturday, everyone!
It's three weeks already like in a blink of an eye dah kite practical!!! What a relief, alhamdulillah sebab Allah permudahkan perjalanan ini... Chiwah chiwah! Hehe..

Oh, yes!
Ada apa dengan title entry?

"Qila, nanti ajar Kak Shai buat blog tau!" - Kak Shai

"Eh, kau ni blogger erh? Takde lah, semua orang asyik cakap pasal kau ada blog." - Abang Maruz

"Kak Hana pun ada blog. Berapa ramai kawan ko kat blog? Ramai lah tu 170!" - Kak Hana

Hahahahahahaha... Hampir satu office nak kecoh pasal baby bloggie Fairuz Aqilah. Malu saya! Tak famous pun lah macam Fatin Liyana, Maria Elena, Nisa Kay, Irine Nadia, Yuyu Zulaikha, Namee Roslan, Cik Epal, Dena Bahrain, etc etc. Relax, relax. Bertenang. Entry lepas perkenalkan Abang Fahmy. Tapi Abang Fahmy tu dah kahwin dan ada anak sorang pun. Harap maklum ya semua. Hehehe... Entry akan datang nanti Qilah kenalkan kakak-kakak abang-abang yang lain tau! :D

p/s: Bila nak start buat pre-loved sale ni erh? Macam tak berapa nak ada masaaaa aje time kerja ni. Haihhh... Sabar ya? Kita hanya merancang, Allah juga yang tentukan segalanya. :)

Salam sayang,

6 comments:

  1. Hihi, orang yang kenal kita memang akan macam excited sikit bila tau kita ada blog. Tapi saya tak suka bila orang yang kenal saya baca blog saya cause I'm totally different in reality and virtual.. >.<

    ReplyDelete
  2. Niesa sejak berblogging xpernah g tau kwn2 yg niesa ada blog...hiks..sbb kdg2 mcm susah...

    ReplyDelete
  3. Akan rasa awkward bila orang yg kita kenal baca blog kite. Hehe

    ReplyDelete
  4. Hahahhaha omg sama lah. Awkward gila nak mati.
    Tapi beribu strangers baca blog takpe pulak :p Bila kawan sorang je nak baca takboleh hahahahahah.


    ReplyDelete
  5. Wahhh jadi femes jap .. Semua orang mau tanya soalan haha

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥