BRACES | EIGHT MONTHS

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Semalam which is Sabtu was my eight months' braces appointment.
Doctor cuma gantikan power chain and wire besar untuk gigi bawah. Saya pilih satu warna aje kali ni. Turqoise untuk power chain sebab power chain memang satu colour je. O rings warna pink untuk gigi bawah. Doc cakap, "Gigi semua bersih, very good!" Hehe.. Gunalah Colgate Optic White! Ececeh, tetibe. :D

Eh, sakit tauuu.... Sebaris gigi bawah ni sakit. Tapi alhamdulillah, dalam masa lapan bulan pun semua gigi dah rata cantik cuma masih lagi ada jarang-jarang. Boleh pulak semalam masa dah duduk atas kerusi, nampak mould gigi. Terus cakap, "Ya Allah, teruknya gigi saya dulu!" The doc replied apa tau? "Haa.. Teruk. Jangan lupa daratan pulak!" Hehe.. Seriously, berterabur dan bersimpang-siur. Haisy =.="



Turqoise and pink!
Hwee!
Okey, tu je.
Nak sambung buat assignment and packing balik kampung ni. Esok kerja! :)

Toodles! ♥

2 comments:

  1. have nice day ye kak <333
    hihihihi
    cantik ah braces akak ughhhh hihihi

    ReplyDelete
  2. lepas ni mesti gigi sis jadi cantik :)

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥