MY FIRST EXPERIENCE OF ONLINE SHOPPING!

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

It's my very first time to have online shopping experience.
Like, seriously??
Yeah, that's true! Very true indeed!

Ya Allah, rasa hilang terus letih baru balik kerja petang tadi. Bila masuk je dalam bilik and letak handbag, ternampak parcel nile by GDEX carrier service atas katil dah sampai. My goodness! Cepatnya! Suka suka suka!!! :D


Serious rasa hilang terus segala letih dengan stress bila nampak parcel ni. Padahal, baru je buat payment semalam. Itupun after lunch. Then, pagi tadi sebelum pergi kerja dah pesan siap-siap kat Opah kalau-kalau ada van orang hantar barang macam pos laju tu tolong sign-kan. Hehe.. Tup tup hari ini juga dapat parcel tu. Bahagianya hidup! ♥

Dengan tak menyabar, tak sempat buka tudung, dengan rakus dan jayanya membuka parcel nile dulu. Hahaha...

Well, what did I bought anyway?
Two blouses, a dress belt or girdle, a necklace and a ribbon hair pin.
Those two blouses I bought tak payah lah tunjuk sangat, nanti sama pulak. Ehh?? Hehehe :)


Kenapa nile.com.my?
Sebab... Semmuaa barang kat nile ni murah! Murah sangat sangat sangat! Murah yang sampai tahap tak logik! Seriously speaking. Itulah sebabnya tangan ni tak tahan nak click add to cart apa yang suka. As long as ada budget. Bolehlah shopping dengan riang ria girang gembira. Ha, gitu! :)

Jadi, moh beramai-ramai serbu nile.com.my for a great online shopping experience!
Serious murah and puas hati. I'm quite satisfied since this is my very first time shopping online kan. Quality barang pun not bad. Setara dengan harganya yang sangat berpatutan.

Jangan lupa tau online shopping at nile.com.my! Have an awesome online shopping experience, guys!

p/s: my advice is please make sure you guys calculate harga apa yang dibeli sekali dengan postage fees cukup-cukup tau so that tak rasa rugi atau ralat sangat since dia tak pulangkan balance of payment yang beberapa sen tu (only applicable for cash deposit or bank in).

Enjoy!
Good night, assalamualaikum :)

2 comments:

  1. qila takkan muat T_T
    hihihihi bestnya kak kitaa nii huhuhu <3
    congrats kak ahahahha
    betul. asalkan ada duit ;)
    wink wink hihihi

    ReplyDelete
  2. @Akeyla Azmi awatnya sayang? hehe.. tengok lah size dia, then you can even wear loose blouses whaattt.... ala, bolehh! ;)
    Apa yang bestnya pun aduii? hehe..
    Fulus ada, shoppinggg!!! :D

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥