NAK INSTAGRAM ACCOUNT!!!

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Psst psstt! Boleh erh curi tulang, update blog sekejap masa kerja? Hehehe...

Jealousnyaaa!!! Nak instagram account jugekk!!! :'(
Takpe, chill! InsyaAllah sooner or later bila dah beli smartphone canggih sikit, bergigihlah aku untuk create insta account! Yezza.. Tak sabaq, tak sabaq, tak sabaaaaqqq!!! :O

Ni entry simply gila nama dia.
Wassalam

6 comments:

  1. tipu lah kak fairuz takde ni hihi
    buat tau nnt bg tahu qila hee~ <3

    ReplyDelete
  2. Serious takda?! Haa buat cepat buat cepat. Benda wajib tuu hihi

    ReplyDelete
  3. haha ninaa pon tkda jugak. mls nk buat.spupu dok gelak je sbb tkde ig

    ReplyDelete
  4. Haha. Teena pun takde gak. Sebab macam malas nak layan. Nnt lekat kt phone 24/7. Tp kita tengok smpai bila prinsip ni boeh bertahan. Hehe

    ReplyDelete
  5. Pewwit pewwit dah ada insta pastu dah tak sudi nak update blog hmm

    ReplyDelete
  6. nanti blh la share nama insta apa..heeh :)

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥