BRACES | TEN MONTHS' APPOINTMENT

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

It's regarding yesterday's appointment.
I found it very difficult to decide on what colour of elastic bands lagi should I try. Macam biasa, dah memang suka purple so keep on thinking purple dengan itu lah, purple dengan ini lah. Finally, last minute tukar plan. I chose dark blue, mint green and grey. Seriously, puas hati! Super nice. Hehe :) ♥

Tengok gambar sikit!


Sorry, there's no closer look for you to see the colours combination clearer. Soon, insyaAllah! Upload dalam entry lain. Malas nak selfie tayang gigi (gedik). HAHA

What's more, here goes some of the conversations with Dr. Hassan yesterday...

Me: Saya rasa macam gigi saya bergerak cepat gila!
Doc: Itulah, saya pun tak sangka. Memang cepat lah.
Me: Padahal, belum pun setahun lagi.
Doc: Hmm, orang lain setahun pun masih merangkak lagi. Awak ni cepat betul. Baguslah, tulang gigi awak kuat.

I was superr duperr excited to hear such a great comments kan! Tapi kalau pakai dalam masa yang singkat aje, rasa sayang pulak nak buka braces. Macam dah biasaaa dengan braces and for sure I look kind of weird without braces nanti. At first kot. Hehe.. Over thinking! Sabaq lah, lambat lagi kot! Tak sampai setahun lagi. Kurang-kurang pun setahun setengah. Chill, Fairuz Aqilah! :) 

I'm planning to give some tips on penjagaan gigi especially for geng braces (sep sikit!) later on. So, wait for my next entry okay?

Toodles!
Love, hugs and kisses,

4 comments:

  1. bestnyaa TT_TT
    kalau qila ni kaya mmg nak gak pakai hihihik

    ReplyDelete
  2. Hihik omey purple. Cuba try colour kuning pulak? Macam comel je colour tu hehe

    ReplyDelete
  3. @Akeylaa Azmi alaahaaiii... Jangan cakap camtu. Ini pun bukan sebab kaya yang! Sebab dah keperluan nak pakai, nak tambah keyakinan diri berhadapan orang. Bukan saja-saja suka suka nak pakai. Sakit kot! :')

    ReplyDelete
  4. Nadratul Syazwana Thanks for your suggestion, dearie! InsyaAllah, next month ke erh? Hehe ;)

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥