BRACES | GREEN FOR THE FRESH START OF 2015

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Amboih, title dah kenapa acah-acah gempak poyoyos semacam? Haha.. Kk, ini entry lapuk tapi nak juga update masuk bawah tajuk braces! Ye lah kan, rasa rasanyaa macam dah nak dekat buka dah braces ni. Rasanya lah, rasa.

Nak dijadikan cerita, punyalah clueless tahap gaban dah tak tahu nak pakai powerchain colour apa lagi dah. Finally, I ended up with green! Yup, semua atas bawah sederet hijau. And guess what? Lawalah pulaakkk!!! Haha.. Not bad, the green colour is nice jugak. Nasib baik lah kan. If not, nasiblah kan nangis sebab kena tahan sebulan lagi. Hehehe...


So... The colour looks like this! Bolehlaa, not bad lah kan. Daripada asyik asyik asyik purpleeeeeeee aje kan kan kann! HAHAHA.

As usual, sebelum appointment mesti perah otak nak ganti powerchain colour apa macam serabut fikir assignment nak submit esok je kelam dia. Lepas appointment pulak straight away fikir next appointment nak tukar colour apa pulak, lagi double triple kelam. Yeah, I know. Sometimes, I can be quite clumsy tak tentu pasal sikit. And it will always sounds like, "Nak colour apa erhh??"

Okbai!
xoxo

Fairuz Aqilah.

2 comments:

  1. wah wah tung lah cantik je hihih

    ReplyDelete
  2. Oittt... Kenapa tak tidur lagi ni qila! :'D
    Gigi ah cantik kan. Pastu tetibe rasa nak nyanyi KU LIHAT HIJAAUUUU.... =,="

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥