#TEMANLELAKIUPAHAN

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Weehuu! Lama gila kering idea tak tahu nak update pasal apa. Plus, of course I'm overly attached to my Instagram account. Ohmyyy, seriously I admit it. What's more, I'm busy with my daily routine as a degree student dengan assignments datang sekali selambak 'hamek kau opocot sentap jantung kite' dengan research lagi. (Okay fine, yang ni poyo over gila tak boleh bla!) Eh, kite tak tipu... *pengsan*

Krik krikk krik krikkk.......


Recently, drama slot Akasia TV3, Teman Lelaki Upahan (TLU) baru habis. Baru tak baru, dah seminggu ganti cerita lain tak tengok pun. Ehh?? Kk, keluar tajuk terbabas lari dari landasan sikit. Siapa mengikuti TLU serupa dengan saya angkat tangan!!! Oppss, over. Takde sapa nak layan kau, Fairuz Aqilah! =,="

I justtt.... Tak boleh nak move on pulak rasa walaupun TLU dah habis! Rasa tak puas lagi nak tengok gelagat El dengan Kyra. Si Adam tu pun best, pandai sungguh bawa watak! Mama pun suka gila cerita ni. Tak sabar-sabar nak tahu episod seterusnya. Manalaahhh nak tahu, unless kalau baca novel dia. Yang aku ni pulak tak boleh terima hakikat TLU dah nak habis bila sampai minggu akhir. Pastu buat andaian akan ada tayang dua episod sekaligus macam Istikharah Cinta tu siap masuk Buletin Utama lagi (dah kenapa emo tetibe). Tapi sangkaan aku meleset sama sekali. Sadis.

I tak boleh move on move on tahap download perabih semua lagu dalam cerita tuh! Of course masa tengah kemaruk tengok tu pun dah sah sah download siap-siap OST TLU which is Rahsia by Ippo Hafiz kannn... See, gigih gila kot! :'D
Pastu macam tersilap ingatkan Noh Salleh yang nyanyi lagu tu. Ramai thought the same thing kan, mengaku je lah. I was mistaken 'bout the similarity of their voices too! Heh. Dok cari Setapak, Setapak, Noh Salleh tak jumpa jumpa. Menyumpah seranah salahkan Google! Lek ahh... *angkat kening sebelah*

Over pulak kau ni. Hahahahahahahahahahaha... Sorry, y'know sometimes I can be quite annoying erhh.. Menyampah!

Some of the barisan pelakon #temanlelakiupahan

Oh, I really miss them being together in TLU!

P/s: Nanti raya kot kot ada plan nak buat TLU Raya ke, apa salahnya! Aku sanggup tak keluar kumpul duit raya tunggu TLU tayang kat tb.

Okbai! ;)
Fairuz Aqilah.