FINAL YEAR STUDENT

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)


Alhamdulillah, syukur ya Allah sebab akhirnya dah sampai juga aku menghampiri garis penamat degree. I'm currently a final year student in my final semester, insyaAllah lah aminnn! :')

Pejam celik, sekejap sangat dah masuk minggu kedua pun semester akhir. So, you can tell that's why dah jarang update blog. Haha.. Alasan! :D Ehhh, tapi ada betulnya juga. Jujur ku katakan dengan indah (tetibe) hari-hari pergi balik kelas dah letih asyik nak tiduuuuurrr aje. Hehehe.. Jangankan blog, fyp pun ke laut! Sadis =.="

Dengan berbekalkan azam bersempena semester akhir ni, aku nekad nak kawal rasa stress. Mampu ke? Harapnya mampu lah. InsyaAllah. Dan diri ni kena lebih kuat, semangat kena jauh lebih kental! Kata tak sabar nak habiskan degree, nak grad on time. Kenalah berkorban, sabar dan sabar lagi banyak-banyak! *emoji tangan berotot sado*

Alahaiii... Nak TERemosi lah pulaakkk :'(
Doakan yang baik-baik aje untuk Fairuz Aqilah okey! Nanti kite update lagi baby bloggie ni. Good night! zZz...

Salam sayang,
Fairuz Aqilah.

5 comments:

  1. Habis degree bule kahwin yeayyy!

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah, amin. Kalau ada jodoh apa salahnya. :')

    ReplyDelete
  3. haha.. habis degree boleh kawen ye.. selamat menghadapi last sem la ye..


    Singgah Sini.. Jemput baca

    Nak Cari 20 Orang Yang Nak Belajar SEO> site.

    ReplyDelete
  4. @Ahmad Hasif Allah... Soal kahwin ni syok betul orang buat topik kan. Haha.. InsyaAllah, kalau dah sampai seru. Thanks! :)

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥