ROAD TO RAMADHAN VERSUS ROAD TO GRADUATION

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)


Alhamdulillah, beberapa hari saja lagi dah nak puasa. Dok countdown hari demi hari, tak sabaaqqq!!! :D

Dalam pada tak sudah-sudah diduga dalam pelajaran terutamanya fyp, makin dekat dengan penghujungnya makin membuak-buak rasa tak menyabar nak habiskan degree. Seriously, tak larat sangat dah. Tak harap banyak, cuma harap sangat dapat grad on time je ni. :'(

So, nampak tak significant tajuk dengan isi entry ni? Haha.. Sebenarnya, ralat sebab dah lama sangat tak update. Banyak benda nak share, tapi nak type tu faham-faham je lah. Haihhh =,="


June has always been an exciting month for me as it's the month of my birthday! :)
Plus, with lotsa upcoming events such as Ramadhan, viva, final examinations. Oh, soooo packed! I wish nothing but to end the hectic degree life with flying colours, insyaAllah amin... Doakan segalanya yang terbaik untuk Fairuz Aqilah, okey? Thank youuuu!

Muahciked,
Fairuz Aqilah.

10 comments:

  1. @munirah mansor bestlah dalam seribu satu kepayahan jugak... Hopefully, there will be good things happen at the end of the day ater having great struggles all these while. :')

    ReplyDelete
  2. Huyoo dah nak habis belajar. Bestnyaaaa.
    May Allah ease everything for ya :)
    #salamramadhaninadvance :)

    ReplyDelete
  3. all the best qila dear... u can do it.. we can do it...
    Semoga Allah bg y terbaik untk kita smua.. amin..

    ReplyDelete
  4. @hanimsfrh tu lah, tak sabaaarrrrr saagat nak habiskan. InsyaAllah, syg. Thank you! Salam ramadhan in advance juga! Hehe ;)

    ReplyDelete
  5. @fifiefeyqa aww thank youuuuu sooooooo much, darling... InsyaAllah, amin amin aminnnn ya Rabb! Fightinggg!!! :'D

    ReplyDelete
  6. AAAAAA URE ALMOST FINISH OLEDI?
    BESTNYAAAAAA IM SO HAPPI FOR UUU WUHOW!

    <3

    Chaiyuk kak fairuz aqilah. U can do dis!!!!! Sikit lagi ok? <3

    ReplyDelete
  7. @Aqilah Azmi it's almost 'unbelievable' that I actually made it till this stage oledi, sayanggg... Seriously, terharu Allah lempar ujian demi ujian bersamajgk dengan kekuatan. Alhamdulillah sgt. Harapnya grad on time lah. Yes, sikiittt lagi! Sobs :')

    ReplyDelete
  8. Gambatte dear..! Sikit je lagi nak habis.
    May Allah ease your journey. =) Salam Ramadhan

    ReplyDelete
  9. Thank youuu insyaAllah... :'( Salam Ramadhan al Mubarak jugaa :D

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥