TAK TIDUR LAGI?

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Kenapa saya belum tidur lagi ni? Sebab permulaan September kali ini nampaknya dipermudahkan dan semuanya berjalan lancar, alhamdulillah. I'm talking about my very humble small small business, Qayla Creative. For your information, finally the online orders are officially open! Tu yang sibuk sikit ni sampai menongkat mata haa. Hehe.. :')

Alhamdulillah, Allah bantu. Jangan lupa tauuu check check check it outtt Qayla Creative on Instagram!

Kindly click on the picture

Sanggup tahan mata demi business kecik-kecik saya ni. Orang baru nak menapak, manakan sama dengan yang dah mengorak langkah berlari laju. Ye dak? Apa tah yang aku merepek! Mengantuk tahap apaaa lagi dah nih! Itu pasal lah asyik merapu. Tapi yang bab business tu serious okey, tak merapu. Heh :D

Jangan lupa support Qayla Creative ya! InsyaAllah, moga Allah balas setiap amal kebaikan yang dilakukan dengan perkara-perkara yang baik juga... Aminnnn ya Rabb.

Nak tidoq dah lah...
Good night! ❤
Fairuz Aqilah.

4 comments:

  1. hi tak tidur ke.? (>.<)Hi Sertai Segmen tonton lagu sudah ku tahu versi ucing :cool:

    ReplyDelete
  2. Kita pishang pulak memalam ni huhu padahal esok class pukul 8am TT_TT

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥