DI SINI AKU

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello 😊


Semakin lama
Semakin aku terlupa
Semakin aku cuba menjauh
Tapi semakin aku mara
Terasa sepertinya ada kuasa yang menarik aku, memaksaku menoleh
Bagaikan diseru-seru, datang semula tanpa diduga
Keliru aku terpaku seketika, ambil masa berfikir sejenak
Apa mahumu sebenarnya?


Mentari pun melabuhkan tirai sambil aku menaip,
Fairuz Aqilah.

12 comments:

  1. alaaaa.. akak tak paham bahasa-bahasa puisi nie.. hihi

    ReplyDelete
  2. Nicenya puisi, pandai cipta ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang suka tulis puisi walaupun tak berapa wow,tapi berdasarkan situasi sendiri ataupun pemerhatian sekeliling. Hehe.. Terima kasih. ❤

      Delete
  3. Kata2 puisi ini indah. Bukan senang nak cipta puisi. Saya memang lemah dalam puisi.

    Saya baca sekali lagi baru tadi sebab nak cari makna yg tersrlindung di kata2 indah.

    Esok saya baca lagi, sebab puisi ni nampak senang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahahahahahaha ye, baiklah. Macam perli pun ada suruh update entry baru. 😂😂😂

      Delete
  4. Deep sangat la puisi-puisi ni hahaha tak boleh dapat underlying meaning dia apa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe Syed, toksah fikir pun takpe. 😂

      Delete
  5. It kinda reflects me when I start become malas at improving my ibadah. I hope you have some archives so that I can read all your puisi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry, sayang! Baru perasan komen awak ni. Kite baru kumpulkan, boleh refer page L♥VE kat atas tu ye. Thanks for your support. Muahciked!

      Delete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥