PROMO 2 FOR RM100!!!

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello 😊


Good news! Good news!
We're having a PROMO at Qayla Creative starting from today until Friday for SMALL TAPESTRIES.

Buy any 2 FOR RM100 only!!!
Pilih, pilih, pilih! 🙌


P/s:- Kite ada banyak benda nak update, ni cuti dah habis bolehlah focus on blogging balik (ececehhh we'll see) 😅

Jangan lupa visit Qayla Creative! ❤
Fairuz Aqilah.

16 comments:

  1. semoga urusan bisnes Fairus semakin maju, ameen. btw, cantik & smart tapestries tu ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, ameen ya Rabb! Thank youuuu... Cantik kan! ❤

      Delete
    2. Promo tak habis lagi ni. Anything, whatsapp je. 😉

      Delete
  2. hi, saya datang singgah sini.. semoga maju jaya.. :)

    ReplyDelete
  3. jemput join giveaway aaisy 😊

    http://theaaisy.blogspot.my/2017/03/1-giveaway-by-theaaisy.html

    ReplyDelete
  4. Wahhhhhh tapestry tu langsir ke apa eh sebenarnya hahaha curious pula. ramai pula orang guna tu sebagai background.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak buat langsir pun boleh jugak kot! 😂 Macam-macam lagi, boleh guna untuk cadar, buat sarung bantal, tablecloth, nak bentang picnic tepi pantai pun boleh gitu...
      It's actually for decor lah, gantung gantung for decor purposes. Tengah in trend ni, Syed oiii mandala tapestry tu. 😁✌

      Delete
  5. Aduhaiiii sakit kepala memang mimpi ngeri buat saya...selalu kalau 2 3 hari tak ok saya akan pergi klinik mintak inject...tpi saya jarang2 sakit kepala,sebab tu bila sakit memang kaw2 sakit huhuhuhu...Hi dear,bw here,salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai! Salam kenal. 👋
      Sakit kepala pun ada boleh kena inject ke? Haaa 😭

      Delete
  6. saya doakan bisness awak dimurahkan rezeki, dan semoga makin maju & success

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, ameen ameen ameen... Terima kasih! Terharu. Semoga yang baik-baik jugalah kembali pada sis, ameen. 😘

      Delete
  7. Adek mai MUA sambilan tu giler la ngan tapestry bagai ni. Senang nk bt background gambar, hipsturrrr sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, tau takpe. Mandala tapestry memang tengah in sangat sekarang nih. Buat makeup tuto ke shawl tuto ke memang purrrrfecto! 😁👏

      Delete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥