AMBIL KESEMPATAN

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello 😊

Ambil Kesempatan

Salam Ramadhan al-Mubarak, semuaaaa!!! Rasanya masih belum terlambat nak bagi ucapan Ramadhan sikit kan? Dengan ini, Fairuz Aqilah ingin memohon maaf sekiranya ada salah dan silap sama ada yang disengajakan mahupun tidak dengan kalian. Kosong-kosong, ya? Semoga Ramadhan kali ini membawa rahmat yang tak terhingga buat kita semua dan menjadi titik tolak untuk memperbaiki diri kita ke arah yang lebih baik secara keseluruhnnya. InsyaAllah, ameen...

Baru berkesempatan update blog. Memandangkan hujung minggu ni dapat pinjam laptop buat kerja sikit. Maka, saya pun ambil kesempatan ni untuk update blog pada masa yang sama. Tak dapat nak blogwalking sangat sebab lebih selesa kalau blogwalking melalui laptop berbanding phone. Maaf ya, saya cuba juga menyinggah blog-blog wajib terjah melalui phone sebelum tidur selalunya. Cuma, semenjak laptop rosak ni jadi terbatas pulak nak update and blogwalking guna phone aje. Tak puas! Dan semestinya, tak habis berduka lagi.

Minggu depan insyaAllah, ada dua lagi interviews nak kena attend. Doakan Fairuz Aqilah dipermudahkan urusan, segalanya akan baik-baik saja okey? Terima kasih! ♥

Oh, ya. Ada yang berazam apa-apa tak masuk bulan puasa ni? Share lah sikit! Harapnya tercapai lah tauuuu...


Salam sayang,
Fairuz Aqilah.

8 comments:

  1. Selamat berpuasa dan selamat berjaya untuk iv :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berpuasa! InsyaAllah, thank youuuu... ❤

      Delete
    2. singgah sini balas kunjungan.. selamat berpuasa :)

      Delete
  2. Ala kesiannya laptop rosak. Syed pula phone rosak huaaaa.
    Mesti rasa macam stress nak blogwalking tak dapat kan hehe.
    Salam Ramadhan Fairuz! :D

    ReplyDelete
  3. Hopefully everything went well for you dear. Don't woory, better things will come. Happy Ramadhan!

    // afifahaddnan

    ReplyDelete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥