KE MANA MENGHILANG?

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello 😊

Today

Ya Allah! Rasa kekok nak menaip untuk ruangan yang satu ni. Lamaanyaaa tak update blog! Kalau bendalah ni ada perasaan, mesti dia dah merajuk sebab lama ditinggalkan. Tapi, tak abaikan okey. Ada juga buka tengok komen-komen orang. Hehe.. Ada lagi ke yang sedar akan kewujudan blog ni? Serius lah tak ada? Mesti ada kaannn... (sedapkan hati sendiri) Hahahahahaha 😂 gelak je mampu.

Sebenarnya, ada je sesuatu yang bermain dalam minda bila difikirkan tentang apa nak update. Tapi, rasanya macam perlu simpan dan peram dulu sampai tiba saat dan ketika yang paling tepat untuk dikongsikan. Haa... Amacam, suspens tak? Jengjengjeng!

Seperkara lagi, sekarang ni tengah dalam proses menggodek coding for blog editing and stuffs. Yes, memang you guys tak nampak of course sebab I'm being extra careful this time, try and error on my so-called 'experiment blog'. If not, hancur musnahlah segalanya!

Update tentang kerja. Alhamdulillah, so far so good and I'm doing fine. No worries, still surviving. Ehhh agaga! Okey lah, alhamdulillah... Mengharapkan doa yang baik-baik saja daripada semua! Terima kasih. ♥

Err... Jadi, apa jawapan bagi "Ke mana menghilang?" tu? Bukan menghilang, tak ke mana, ada aje... ✌ Gosh, I'm stucked! Till next time, darlings. Take care.


P/s:- Apsal rasa penulisan 'come back' kalini skema semacam erk 😅


xoxo,
Fairuz Aqilah.

4 comments:

  1. Yay!!!! FA dah kembali hahaha. jangan lupa singgah blog amer ye https://ameridzuan.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe... InsyaAllah, mestilah! 😁

      Delete
  2. I feel you bila kekok nak menaip sebab lama sangat tak jenguk blog. Keke.

    Anyway, welcome back!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha kaannn... Hehe thanks! ♥

      Delete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥